Hva har en hårspray med glitter å gjøre?

Hva har en hårspray med glitter å gjøre?

Hei der!

Har du noen gang hatt problemer med å plassere glitter på blomster, tredekorasjoner eller bare papir?

Jeg hadde det så ofte, noe som irriterte meg. Kjøpte masse glitterlim, glitter i sprayform og brukt mye penger på det. 

En gang jeg kjøpte glitter i sprayform en venninne sa til meg: "Hvorfor bruker du så mye penger? Spray heller litt hårspray og dryss på glitteret."

Hmm...???

Jeg noterte mentalt at det var kansje et smart triks som måtte prøves ut.

Lurer du på om det å bruke glitter i kunstprosjekter med hårspray faktisk er en god idé? Er du nysgjerrig på hvordan eksperimentet mitt gikk?

Jeg vil avsløre alt senere i innlegget. Bli med videre!

 

Jeg hadde bare en hårspray hjemme, og jeg prøvde å eksperimentere med den. Jeg tror enhver sterk hårspray bør gjøre susen.                                                  Jeg tok gullglitter og røde julestjerner laget av papir.                                            Målet mitt i dette prosjektet var å tenke utenfor boksen, å være litt kreativ.

Så la oss se hva jeg har klart å trylle frem!

Å tilsette glitter til h[rspray er kjempeenkelt og en morsom måte å piffe opp et hvilket som helst prosjekt på. Jeg startet bare med å spraye blomstene eller hvilken som helst annen del av pynt med hårspray, og så strodd jeg umiddelbart glitter over det.

 

Jeg hadde glitteret mitt i et ganske stort glass, så jeg tatt en klype mellom fingrene og drysset det over blomster bladene.

Hvis du har det i en mindre beholder, kan du strø det direkte over prosjektet ditt. Deretter ristet jeg av overflødig glitter, ventet til det tørket, og voilà – mitt glitrende mesterverk var klart!

 

Hvordan gikk eksperimentet ditt?

Og hva med dette glitteret?

Metoden er kjapp, det skal den ha, men hårspray er dessverre ikke den beste limen.

Glitteret henger på, men det drysser av ved den minste berøring. Derfor anbefaler jeg ikke denne metoden for å glittere opp kort som ofte må overleveres til noen andre.

Jeg kan tenke meg at når mottakeren tar kortet ut av konvolutten eller esken, vil de bli møtt med en glittereksplosjon.

Men, jeg vil slå et slag for denne metoden hvis du f.eks. vil lage dine egne juledekorasjoner som umiddelbart vil henge på veggen eller stå på bordet.          Å legge til glitter på gran vil være superenkelt, og resultatet blir helt fantastisk.

 

Lykke til :)

 

 

 

 

Tilbake til bloggen